top of page

Huidverbetering of huidverzorging? 

 

Huidverbetering en huidverzorging worden vaak als hetzelfde bekeken. Dit zijn beide totaal verschillende behandelingen met andere resultaten. De reguliere gezichtsbehandelingen zijn vaak met huidverzorging producten. Je huid wordt gereinigd, geëxfolieerd en verzorgt. Je huid wordt meer glad en soepel hierdoor en je ziet ook resultaat, maar dit zal maar enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, dan kunt je je huid beter laten behandelen door middel van huidverbetering. De echte problemen zoals acne, couperose, pigmentvlekken, rimpels etc. worden namelijk niet opgelost met huidverzorging. De huidverbeterende behandelingen bij een huidspecialist zijn gericht op het herstellen en het verbeteren van de huid. De producten waarmee een huidspecialiste werkt hebben een hoge concentratie aan specialere ingrediënten, waardoor de huid op een natuurlijke manier verbeterd. Het resultaat van deze behandelingen is vaak meteen na 1 sessie verbazingwekkend. Ik voer enkel behandelingen uit die in de huidverbetering categorie vallen.

At home 

In combinatie met de huidverbeterende behandelingen is het ook belangrijk om thuis de correcte producten te gebruiken. U zal hiervoor geschikt advies krijgen en een behandelplan. Natuurlijk kunt u ook enkel de thuisproducten gebruiken maar een behandeling geeft net die extra boost om sneller en beter resultaat te bereiken. 

bottom of page