top of page

Wenkbrauwen zijn helemaal hot tegenwoordig! Je wenkbrauwen laten shapen is daarom een echte must. Want je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Je toont meteen jonger en opgewekter met de juiste wenkbrauwen. We bespreken samen je wensen en kijken naar je gezichtsstructuur. Dankzij de browmapping methode zijn de wenkbrauwen altijd passend bij je gezicht. Je kan gaan voor een natural brow, tint brow, hybrid of henna brow. Het enige wat je nodig hebt zijn genoeg haartjes om de wenkbrauwen in vorm te brengen.

Brows

Tint brow

Met deze behandeling worden de wenkbrauwen voorzien door een tint. Dit is verf die enkel op de wenkbrauwharen kleur achterlaat. Dit blijft ongeveer 4 weken zichtbaar.

Henna brow

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Henna is ook een verzorgend product dus het kan je zelfs helpen met haartjes te laten hergroeien.

Het varieert per persoon hoe lang de henna blijft zitten. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Bij een vette huid blijft de henna minder lang zitten.

Hybrid/DYE brow

Gewone brow tint maakt geen afdruk op de huid en blijft tot 4 weken op het haar zitten. We werken daarom voor deze behandeling met een DYE. Dit is veel intensiever en blijft ook langer. Hybrid brows komt het het dichtst bij henna in termen van intensiteit en hoe lang het blijft. Hybrid brows blijft tot 7 dagen op de huid en 7-8 weken op het haar. 

Brow lamination

Brow lamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions net zoals bij de lashlift. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het shapen van de wenkbrauwen (waxen, epileren en knippen) inclusief. Je kunt de wenkbrauwen ook laten verven voor een nog beter resultaat.

bottom of page