top of page

Nagels zijn tegenwoordig een belangrijk fashion statement! Of je nu gaat voor een klassieke look of een trendy ontwerp, mooie nagels kunnen je hele uitstraling transformeren. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan nagelbehandelingen, perfect afgestemd op jouw stijl en voorkeuren.

We beginnen altijd met een consultatie om je wensen te bespreken en te kijken naar de conditie van je nagels. Vervolgens gaan we aan de slag met het vormgeven en verfraaien van je nagels, zodat ze perfect passen bij je persoonlijkheid en stijl.

Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat je nagels er niet alleen prachtig uitzien, maar ook gezond en sterk blijven. Of je nu gaat voor een natuurlijke look, een opvallend design of iets daartussenin, wij zijn er om je de perfecte nagels te bezorgen!

Nails

Met welk soort product wordt er gewerkt?

BIAB (Builder In A Bottle): BIAB, ook wel bekend als Builder In A Bottle, is een revolutionaire nagelbehandeling die de natuurlijke nagels versterkt en beschermt. Deze behandeling biedt een langdurige, flexibele en duurzame oplossing voor zwakke en broze nagels. Met BIAB krijgen je nagels niet alleen een prachtige glans, maar ook een verbeterde structuur en stevigheid. Dit product is enkel geschikt voor korte nagels en hier kan niet mee verlengd worden.

GEL: Een nagelbehandeling met gel is ideaal voor wie op zoek is naar mooie en duurzame nagels. Gelnagels bieden een sterke en flexibele basis, waardoor ze minder snel breken of beschadigen. Ideaal voor lange nagels of correcties.

ACRYL: Acrylnagels zijn stevige en duurzame nagels die worden gezet door acrylpoeder met liquid te mengen. Deze nagelbehandeling maakt gebruik van acrylpoeder en vloeistof om de nagels te verlengen en te versterken. Ook kan het op de lange termijn erg schadelijk zijn voor je natuurlijke nagels. Acryl is namelijk een harde stof en buigt niet mee. 

ACRYLGEL: Acrylgel combineert de beste eigenschappen van acryl en gel in één product. Deze innovatieve nagelbehandeling biedt de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel, waardoor je nagels krijgt die zowel sterk als veerkrachtig zijn. 

Hoe lang gaan deze nagels mee?

Met de juiste applicatie en zorg kunnen elk soort nagels tot wel vier weken meegaan voordat bijwerken nodig is. De duurzaamheid kan variëren afhankelijk van factoren zoals de groeisnelheid van je nagels en je dagelijkse activiteiten. Een bijwerking is aangeraden om de 3 of 4 weken. 

Waarom moet ik na mijn afspraak nagelriemolie gebruiken?

Nagelriemolie voorkomt dat je nagels, nagelriemen en je huid gedehydrateerd raken. Gedehydrateerde nagels zullen Nagelriemolie is essentieel voor het behoud van gezonde nagels, nagelriemen en huid. Door regelmatig nagelriemolie aan te brengen, voorkom je uitdroging en bescherm je tegen afbrokkelen en loskomen van nagels. Dit is vooral belangrijk voor de duurzaamheid van nagels. Bovendien draagt het bij aan een jeugdige en mooie uitstraling van de huid. Kortom, het gebruik van voedende olie op je nagels en de huid eromheen is cruciaal voor het behoud van je nagels en het bevorderen van algemene huid- en nagelverzorging.

Waarom moeten nagelbijters sneller een bijwerking inplannen?

Wanneer mensen nagelbijten, wordt er vaak onbewust mechanische stimulatie aan de nagels gegeven, wat hun groei kan versnellen. Ironisch genoeg zijn nagelbijters zich hier vaak niet van bewust, omdat ze hun nagels regelmatig afbijten.

Om de nagelbijter te ondersteunen bij het stoppen met nagelbijten, raden we aan om in de eerste weken tweewekelijkse vervolgafspraken in te plannen. Dit biedt de gelegenheid om de voortgang te volgen, eventuele triggers voor nagelbijten te identificeren en advies te geven over het gebruik van nagelverzorgingsproducten.

Na verloop van tijd, wanneer de nagelbijter meer controle heeft gekregen over het bijten en de nagels beginnen te groeien, kan de frequentie van de vervolgafspraken worden afgebouwd naar eens in de drie tot vier weken, vergelijkbaar met de afspraken voor niet-nagelbijters. Dit geeft de nagelbijter de kans om zelfstandig zijn of haar nagels te onderhouden en te genieten van gezonde, mooie nagels.

Kan ik alles doen met kunstnagels?

Kunstnagels zijn over het algemeen sterker dan natuurlijke nagels, waardoor ze veel activiteiten kunnen weerstaan die je normaal gesproken zou doen. In principe kun je dus bijna alles doen met gelnagels wat je met natuurlijke nagels zou doen. 

Bij het laten plaatsen van kunstnagels is het belangrijk om rekening te houden met de lengte. Extreem lange nagels kunnen het lastiger maken om activiteiten uit te voeren waarbij je handen veel bewegen. In dat geval kan het handiger zijn om te kiezen voor een iets kortere lengte. 

Het is echter altijd verstandig om voorzichtig te zijn en je nagels niet te gebruiken als gereedschap. Vermijd ook agressieve schoonmaakmiddelen, net zoals je zou doen met natuurlijke nagels, om de duurzaamheid van je gelnagels te behouden en schade te voorkomen.

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page