top of page

Wimperextensions

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van lijm aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot wel 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische Russian Volume-techniek, er is voor ieder wat wils.

Wimperextensions geven je wimpers die perfect opgemaakte uitstraling zonder elke dag in de weer te hoeven met een wimperkruller of mascara. Je stapt uit bed en je bent meteen klaar om te gaan. 

FAQ

Wanneer moet ik mijn wimpers laten bijwerken?

​Elke twee tot drie weken, afhankelijk van hoe de natuurlijke groeicyclus van je wimpers is. Wanneer je wimpers snel wisselen, zul je je extensions dus sneller moeten bijvullen. 

Wat is het verschil tussen one by one en russian volume?

Het verschil tussen one by one wimpers (ook wel bekend als classic lashes) en Russian volume wimpers zit voornamelijk in de techniek en het uiteindelijke effect:

 1. One by One Wimpers (Classic Lashes):

  • Bij deze techniek wordt één kunstwimper op één natuurlijke wimperhaar geplaatst.

  • Het resultaat is een meer natuurlijke look met een subtiele verlenging en verdikking van de wimpers.

  • Classic lashes zijn ideaal voor mensen die een subtiele, alledaagse look willen.

 1. Russian Volume Wimpers:

  • Deze techniek omvat het aanbrengen van meerdere dunne en lichte wimpers op één natuurlijke wimper, wat resulteert in een vollere en dramatischer uitziende set wimpers.

  • Russian volume wimpers kunnen een driedimensionaal effect creëren en zijn ideaal voor mensen die een volle, glamoureuze uitstraling willen, vooral voor speciale gelegenheden of evenementen.

  • Omdat er meerdere wimpers op één natuurlijke wimper worden geplaatst, kan het lijken alsof je veel meer wimpers hebt dan bij de one by one techniek.

Kan ik make-up dragen met wimperextensions?

Je kan poeder en olie vrije make-up blijven dragen. Zorg er wel voor dat je je wimpers goed schoonmaakt. ​

 

Hoelang duurt de behandeling?

Wimperextensions plaatsen duurt lang aangezien we haartje per haartje moeten plaatsen en isoleren. Reken op een minimum van 90 minuten en een maximum van 2,5 uur. 

Hoe verwijder je wimperextensions?

Het is heel belangrijk dat je nooit zelf probeert je wimperextensions te verwijderen. Ga hiervoor altijd naar een professional. In het salon zorgen we ervoor dat alleen de extensions worden verwijderd en je wimpers niet beschadigen. ​

 

Is dit schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Het is belangrijk dat je ze door een professional laat plaatsen, zodat de extensions op de juiste manier worden bevestigd. Zo zullen je wimpers langer blijven zitten, en zullen ze alleen uitvallen wanneer je natuurlijke wimper aan het einde van zijn groeicurve is. Veel mensen denken dat wimperextensions je eigen wimpers kunnen beschadigen, hoewel hier niets van waar is. Wel moet je op een paar dingen letten. Wanneer je veel of hard in je ogen wrijft of aan je wimpers trekt, kun je je wimpers verliezen of beschadigen. 

Moet ik echt mijn wimpers wassen?

Ja, het is heel belangrijk om je wimpers om de 2 tot 3 dagen schoon te maken, zodat bacteriën, make-upresten en vuil geen kans krijgen om samen te klonteren. De wimpers gaan veel langer blijven en ook er beter uitzien. Zo vermijd je ook ontstekingen en een overvloed aan bacteriën. De wimpershampoo + borstel komt op €15.

 

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page