top of page

Semi permanente make-up

Zoals de naam al zegt is het semi permanent, dus als u het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk. Er wordt pigment met een ultradunne steriele naald in het huidoppervlak ingebracht. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden geaccentueerd.

Permanente make-up wordt ook wel “micropigmentatie” of “semi-permanente tattoo” genoemd. Bij SPMU worden de pigmenten minder diep ingebracht dan bij een tattoo. De pigmenten zullen geleidelijk aan verdwijnen en het resultaat dus ook. De periode van vervagen is onder meer afhankelijk van het huidtype, de levensstijl en de plaats op het lichaam waar de SPMU is geplaatst. Een intake gesprek kan altijd geboekt worden.

Touch up

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na de eerste bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is 28 dagen na de eerste bijwerking. Hierna blijft het resultaat ongeveer 1-2 jaar afhankelijk van je levensstijl en huidtype. Daarom wordt een touch up best binnen 1 jaar en half tot maximum 2 jaar geboekt.

Powderbrows

Powderbrows is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We creëren een 3D effect door in verschillende lagen op te bouwen. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up voor wenkbrauwen. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. 

F628D59D-112E-4D8B-A8F8-ECA5DA86E058.jpeg

Deepliner

Deepliner of infralash is een permanente make-up behandeling waarbij de wimperlijn wordt geaccentueerd met een fijne lijn pigment. Het doel is om de illusie te wekken van vollere, dikkere wimpers en om de ogen te laten opvallen.

Tijdens de behandeling wordt er met behulp van een fijn naaldje pigment in de bovenste wimperlijn aangebracht. Dit pigment blijft permanent zitten en geeft een subtiele en natuurlijke look aan de wimpers. Het resultaat is vergelijkbaar met het gebruik van eyeliner, maar dan veel subtieler en natuurlijker. In combinatie met mascara of een lashlift krijg je echt een wauw effect! Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. ​

Lip pigmentatie

Bij deze behandeling wordt er met behulp van een naaldje pigment in de lippen aangebracht om ze een natuurlijke en volle uitstraling te geven.

De techniek van lip pigmentatie is anders dan bij een gewone tatoeage. Er wordt namelijk niet diep in de huid getatoeëerd, maar oppervlakkig, waardoor het resultaat subtieler en natuurlijker is. Door het gebruik van verschillende kleuren pigment kan er een schaduweffect worden gecreëerd, waardoor de lippen er voller en meer gedefinieerd uitzien.

 

Lip pigmentatie is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor het verbeteren van de natuurlijke kleur en vorm van hun lippen. Het kan ook helpen bij het corrigeren van asymmetrische lippen.

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page