top of page

Semi permanente make-up

Zoals de naam al zegt is het semi permanent, dus als u het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk. Er wordt pigment met een ultradunne steriele naald in het huidoppervlak ingebracht. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden geaccentueerd.

Permanente make-up wordt ook wel “micropigmentatie” of “semi-permanente tattoo” genoemd. Bij SPMU worden de pigmenten minder diep ingebracht dan bij een tattoo. De pigmenten zullen geleidelijk aan verdwijnen en het resultaat dus ook. De periode van vervagen is onder meer afhankelijk van het huidtype, de levensstijl en de plaats op het lichaam waar de SPMU is geplaatst. Een intake gesprek kan altijd geboekt worden.

Touch up

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na de eerste bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is 28 dagen na de eerste bijwerking. Hierna blijft het resultaat ongeveer 1-2 jaar afhankelijk van je levensstijl en huidtype. Daarom wordt een touch up best binnen 1 jaar en half tot maximum 2 jaar geboekt.

 

Powderbrows

Powderbrows is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We creëren een 3D effect door in verschillende lagen op te bouwen. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up voor wenkbrauwen. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. 

F628D59D-112E-4D8B-A8F8-ECA5DA86E058.jpeg

Deepliner

Deepliner of infralash is een heel natuurlijke eyeliner die geplaatst wordt tussen de wimpers. Er wordt met een nanonaald pigment onder de huid net op de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Zonder make-up zie je er fris en stralend uit en niemand ziet dat je een semi permanente eyeliner hebt omdat het zo subtiel is. In combinatie met mascara of een lashlift krijg je echt een wauw effect! Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. ​

Lip pigmentatie

Lip pigmentatie is een machinale techniek voor semi-permanente make-up. Net zoals bij andere SPMU technieken wordt er pigment in de huid gebracht met een nano-naald. Eerst wordt de nieuwe vorm van je lippen getekend waardoor je vooraf al kan zien welke vorm je gaat krijgen. Je kan kiezen uit veel kleuren een felle kleur, nude, zacht, roze, rood... We kunnen ook de lippen corrigeren indien ze ongelijk zijn of oneffen zijn van kleur.

bottom of page