top of page

Lashlift

 "Lash Lift" oftewel wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads en speciale producten. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Deze behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de lift-techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende open blik te krijgen. Deze behandeling houdt in dat de wimpers worden gelift, gekleurd en u krijgt ook een extra lash boost treatment.

FAQ

Is een lashlift voor iedereen geschikt?

Een lashlift is helaas niet geschikt voor iedereen. De lift wordt uitgevoerd met uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen wimpers heeft, kan een lashlift niet uitgevoerd worden. Een lashlift kan wel op iets kortere en fijne wimpers. Het beste is om een wimperserum te gebruiken indien u korte of broze wimpers heeft. Na een chemo kuur moet u 6 maanden wachten alvorens u een lashlift kunt laten doen. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft is dit geen probleem alleen kan het resultaat minder zijn vanwege je hormonen. Probeer daarom ook te komen als je niet menstrueert. 

Kan ik na de behandeling douchen of zwemmen?

U kan na 24 uur douchen of zwemmen met een lashlift. Zeker NIET voor 24 uur dit doen want dan is er kans dat de lift gaat uitzakken en heb je een minder goed of zelfs geen resultaat. Probeer de eerste 24 uur zo min mogelijk in de ogen te wrijven en vermijd alle watercontact. 

Kan ik make-up dragen met een lashlift?

Na 24 uur kan je make-up aanbrengen rond de ogen en op de wimpers. Eyeliner, mascara, oogpotlood... Het is geen probleem in combinatie met een lashlift.​

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten. 

Is het pijnlijk?

De behandeling is volledig pijnloos. We werken enkel op de wimpers dus je voelt niets het voelt eerder een beetje vreemd aan omdat we de wimpers strak omhoog leggen tijdens de behandeling.​

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

Kom op tijd en zonder oog make-up naar je afspraak. Verwijder ook contactlenzen en draag tot 2 dagen voor de behandeling geen waterproof mascara.

bottom of page