top of page

Lashlift

Een lashlift is een populaire behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun wimpers te krullen en te liften. Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wimpers op een speciale manier gelift met behulp van siliconen pads en een speciale formule. Hierdoor lijken je wimpers langer en voller en krijgen ze een mooie krul.

Het resultaat van een lashlift is tot wel 6 weken zichtbaar en de behandeling is volledig pijnloos. Bovendien is het een veilige en niet-invasieve methode om je wimpers te verfraaien. Naast het feit dat het resultaat er natuurlijk uitziet, is de behandeling ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen of lenzen.

Een lashlift is een geweldige manier om je wimpers te accentueren en je ogen te laten stralen zonder gebruik te maken van mascara, wimperextensions of andere cosmetica. Het is dan ook een ideale behandeling voor mensen die graag een natuurlijke look willen creëren of voor wie weinig tijd heeft om zich 's ochtends op te maken.

FAQ

Is een lashlift voor iedereen geschikt?

Hoewel een lashlift een veilige en niet-invasieve behandeling is, is het niet voor iedereen geschikt. Mensen met bepaalde oogproblemen of infecties, zoals een oogontsteking of glaucoom, wordt het afgeraden om een lashlift te ondergaan. Ook mensen die recentelijk oogchirurgie hebben ondergaan of allergisch zijn voor de ingrediënten in de formule worden afgeraden om een lashlift te laten doen.

 

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het resultaat van een lashlift afhankelijk is van de lengte en de kwaliteit van je natuurlijke wimpers. Mensen met zeer korte of dunne wimpers kunnen wellicht niet het gewenste resultaat bereiken met een lashlift. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft is dit geen probleem alleen kan het resultaat minder zijn vanwege je hormonen. Probeer daarom ook te komen als je niet menstrueert. 

Kan ik na de behandeling douchen of zwemmen?

Het is belangrijk om de eerste 24 uur na een lashlift behandeling niet te douchen, te zwemmen of naar de sauna te gaan. Dit omdat de wimpers nog moeten stabiliseren en en water of stoom kan het proces verstoren en het resultaat van de behandeling beïnvloeden. Als je na de eerste 24 uur wilt zwemmen of douchen, dan is dat over het algemeen geen probleem. 

Het is ook aan te raden om na een lashlift behandeling geen oliehoudende producten op of rond de ogen te gebruiken, omdat deze de hechting van de wimperlift kunnen aantasten. Houd er rekening mee dat het resultaat van de lashlift geleidelijk zal vervagen na ongeveer 6-8 weken, afhankelijk van de groeicyclus van je wimpers.

Kan ik make-up dragen met een lashlift?

Het wordt aanbevolen om de eerste 24 uur na een lashlift behandeling geen make-up te dragen op of rondom de ogen, omdat de wimpers nog moeten stabiliseren. Make-up kan de wimpers nog zwaarder maken en de krul of lift beïnvloeden.

Als je na de eerste 24 uur make-up wilt dragen, is dat meestal geen probleem. Het is echter belangrijk om zachte, niet-waterproof make-up te gebruiken en om de wimpers voorzichtig schoon te maken met een milde make-up remover om overtollige make-up en oliën te verwijderen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat overmatig gebruik van make-up en make-up remover kan leiden tot uitdroging en beschadiging van de wimpers, waardoor de levensduur van de lashlift verkort kan worden. Probeer daarom zoveel mogelijk om make-up te vermijden of het gebruik ervan te minimaliseren om je wimpers gezond en sterk te houden.

Hoelang duurt de behandeling?

Een lashlift behandeling duurt meestal tussen de 45 en 60 minuten, afhankelijk van de techniek en de ervaring van de specialist. Het kan iets langer duren als je ook kiest voor het verven van je wimpers.

Is het pijnlijk?

Een lashlift behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen wellicht een licht prikkelend of tintelend gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar dit is meestal mild en niet oncomfortabel. Tijdens de behandeling wordt een speciale formule aangebracht op je wimpers, die ervoor zorgt dat ze zacht en flexibel worden en gemakkelijk in de gewenste vorm kunnen worden gebracht. Vervolgens worden de wimpers met behulp van siliconen pads en een speciale kam omhoog gekruld en gelift, waardoor ze een mooie krul krijgen en er langer en voller uitzien.

Het is echter belangrijk om te weten dat iedereen verschillend is en dat sommige mensen gevoeliger kunnen zijn dan anderen. Als je je zorgen maakt over eventuele pijn of ongemak tijdens de behandeling, bespreek dit dan vooraf met de lashlift-specialist.

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

Hier zijn een paar tips om je voor te bereiden op een lashlift behandeling:

  1. Kom zonder oogmake-up naar de afspraak: Het is belangrijk om zonder oogmake-up naar de afspraak te komen, omdat make-up de wimpers kan verzwaren en de behandeling kan beïnvloeden. Als je toch make-up draagt, moet je deze volledig verwijderen voordat de behandeling begint.

  2. Reinig je wimpers goed: Het is ook belangrijk om je wimpers goed te reinigen voordat de behandeling begint. Dit kan je doen met een milde reiniger en een wimperborsteltje om eventuele resten van make-up en oliën te verwijderen. Zo kan de lashlift specialist de wimpers goed beoordelen en behandelen.

  3. Contactlenzen uitdoen: Als je contactlenzen draagt, moet je deze uitdoen voordat de behandeling begint. Dit is om te voorkomen dat de lenzen worden beschadigd door de producten die worden gebruikt tijdens de behandeling.

  4. Vermijd cafeïne: Het is aanbevolen om enkele uren voor de behandeling geen cafeïne te consumeren, omdat cafeïne kan leiden tot trillende ogen en dit de behandeling kan bemoeilijken.

  5. Bespreek eventuele allergieën: Als je allergieën hebt voor bepaalde producten of ingrediënten, geef dit dan aan bij de lashlift specialist. Zo kan er worden gezocht naar geschikte alternatieven om allergische reacties te voorkomen.

Door deze stappen te volgen, kun je zorgen voor een succesvolle en comfortabele lashlift behandeling en langdurige resultaten.

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page