top of page

Deepliner of infralash is een heel natuurlijke eyeliner die geplaatst wordt tussen de wimpers. Er wordt met een nanonaald pigment onder de huid net op de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Zonder make-up zie je er fris en stralend uit en niemand ziet dat je een semi permanente eyeliner hebt omdat het zo subtiel is. In combinatie met mascara of een lashlift krijg je echt een wauw effect! Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. Een intake gesprek kan altijd geboekt worden.​

Deepliner

FAQ

Is deepliner voor iedereen geschikt?

Nee, niet iedereen is geschikt voor deepliner of infralash behandelingen. Mensen met een gevoelige huid of gevoelige ogen, bepaalde oogaandoeningen, allergieën of andere medische aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de behandeling, kunnen niet geschikt zijn voor deepliner of infralash behandelingen. Voor de rest maakt het niet uit of je veel wimpers hebt of weinig. Qua resultaat is het wel voor ieder type persoon geschikt. Het is een natuurlijk resultaat voor een vollere wimperlijn. 

Doet het pijn?

Deepliner of infralash is over het algemeen niet pijnlijk, omdat de behandeling wordt uitgevoerd met een speciale naald die in de bovenste laag van de huid werkt. Tijdens de behandeling kan er wel een licht ongemak worden gevoeld, afhankelijk van je persoonlijke pijngrens. De behandelaar brengt verdovende gel aan tijdens de behandeling om het ongemak te verminderen.

Het is belangrijk om na de behandeling de instructies van de behandelaar op te volgen om het genezingsproces te bevorderen en eventuele ongemakken te verminderen. Als je tijdens de behandeling ongewone of aanhoudende pijn ervaart, is het belangrijk om dit onmiddellijk aan de behandelaar te melden. Dit kan duiden op een complicatie die onmiddellijke aandacht vereist.

Wat moet ik doen voor de behandeling?

Hier zijn enkele algemene tips om je voor te bereiden op je deepliner behandeling:

 1. Vermijd het gebruik van wimperextensions of permanente mascara gedurende ten minste 2 weken voorafgaand aan de behandeling.

 2. Stop 48 uur voor de behandeling met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen zoals aspirine en ibuprofen om eventuele bloedingen tijdens de behandeling te voorkomen.

 3. Vermijd zonverbranding of intensieve blootstelling aan de zon gedurende ten minste 2 weken voorafgaand aan de behandeling.

 4. Zorg ervoor dat je huid schoon en vrij is van make-up of lotions op de dag van de behandeling.

 5. Vermijd cafeïne of andere stimulerende middelen voor de behandeling om het risico op overmatige trillingen of bewegingen tijdens de behandeling te verminderen.

 6. Plan geen belangrijke sociale of professionele activiteiten direct na de behandeling, omdat je huid mogelijk wat roodheid of zwelling kan vertonen.

Het is ook belangrijk om je behandelaar te informeren over eventuele medische aandoeningen, allergieën of medicijnen die je gebruikt, omdat deze van invloed kunnen zijn op de behandeling en het genezingsproces.

Wat moet ik doen na de behandeling?

Na de deepliner of infralash behandeling is het belangrijk om de volgende zorginstructies te volgen om het genezingsproces te bevorderen en het beste resultaat te krijgen:

 1. Vermijd het gebruik van water, make-up, gezichtsreinigers en andere producten op de behandelde gebieden gedurende ten minste 7 dagen na de behandeling.

 2. Vermijd gedurende ten minste 7 dagen blootstelling aan stoom, sauna's, zwembaden, enz. omdat deze het genezingsproces kunnen vertragen en het risico op infectie kunnen vergroten.

 3. Probeer te voorkomen dat je de behandelde gebieden aanraakt of krabt, omdat dit het risico op infectie en het vervagen van de pigmenten kan vergroten.

 4. Gebruik geen scrubs of exfoliërende producten op de behandelde gebieden gedurende ten minste 2 weken na de behandeling.

 5. Breng gedurende ten minste 1 week na de behandeling geen make-up aan op de behandelde gebieden.

 6. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht of UV-straling gedurende ten minste 2 weken na de behandeling om vervaging van de pigmenten te voorkomen.

Het is ook belangrijk om de instructies van je behandelaar op te volgen en eventuele afspraken voor touch-ups of nazorgbehandelingen bij te wonen om het beste resultaat te behouden.

 

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Het is mogelijk dat je ogen na een deepliner behandeling gezwollen zijn. Dit is een normale reactie van de huid op de behandeling en kan tot enkele dagen aanhouden. Sommige mensen hebben echter geen last van zwelling. Het kan ook voorkomen dat de zwelling en roodheid na een dag of twee erger worden voordat ze beginnen af te nemen.

Om de zwelling te verminderen kun je ijskompressen gebruiken op de behandelde gebieden. Leg deze niet rechtstreeks op de huid, maar wikkel ze in een schone doek en houd ze enkele minuten tegen de ogen aan. Het is ook belangrijk om voldoende rust te nemen en niet te wrijven of aan de behandelde gebieden te trekken.

Als de zwelling en roodheid aanhouden of erger worden na enkele dagen, is het verstandig om contact op te nemen met je behandelaar om te controleren of er sprake is van een complicatie.

Hoe is het genezingsprocess?

De deepliner zal na de behandeling donkerder worden van kleur. Na een paar dagen kan er pigmentverlies ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Probeer er niet aan te prullen zodat het mooi kan genezen. Na 7 dagen zal je merken dat het lijkt of de eyeliner weg is of geen kleur meer heeft. Geen paniek de kleur komt weer terug later in het genezingsproces. Na 6 weken kom je terug voor een bijwerking voor extra kleur en definitie. Het eindresultaat is 28 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Hoelang blijft deepliner?

Hoe lang deepliner blijft hangt af van verschillende factoren, zoals de gebruikte inkt, de huidtype van de persoon, de nazorg en de blootstelling aan de zon. Over het algemeen blijft deepliner 1 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van deze factoren.

De kleur van de deepliner vervaagt geleidelijk na verloop van tijd omdat de inkt door het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid langzaam wordt afgebroken. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen blootstelling aan de zon en om tijdens de genezingsperiode de instructies van de behandelaar op te volgen om de duur van de deepliner te verlengen.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt tussen een 45 minuten tot maximum 1,5 uur. 

Ik heb reeds oude SPMU wat nu?

Hier kan over gewerkt worden indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging. In dit geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken. Soms is er een verwijdering van het resterende pigment nodig als de kleur niet vervaagd. 

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page