top of page

Circadia facials

Circadia is een huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van producten die de huid helpen bij het natuurlijke herstelproces. Het merk is opgericht door Dr. Peter T. Pugliese, een gerenommeerde dermatoloog en wetenschapper die zich richt op de biologie van de huid en de ontwikkeling van innovatieve huidverzorgingsproducten.

Circadia is gebaseerd op het Circadiaanse ritme, een natuurlijk biologisch ritme dat het dag- en nachtritme van het lichaam regelt. Het merk maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologieën om producten te ontwikkelen die zijn afgestemd op het natuurlijke ritme van de huid.

Het assortiment van Circadia omvat een breed scala aan producten, waaronder reinigers, serums, crèmes en maskers. Elk product is ontwikkeld om de huid te helpen bij specifieke problemen, zoals hydratatie, ontstekingsremming, veroudering en bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren.

 

Circadia is ook bekend om zijn innovatieve behandelingen, zoals de Oxygen RX-behandeling en het gebruik van peptides, die zijn ontworpen om de huid te helpen bij het natuurlijke herstelproces en de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Chocolate and champagne

De Oxygen Rx Treatment is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

De zachte exfoliatie van natuurlijke papaja- en ananas-enzymen zal uw huid effectief polijsten en voorbereiden op de revitaliserende Oxygen Treatment. Ontspan terwijl het bruisen van pure zuurstof de bloedsomloop stimuleert, de celvernieuwing stimuleert en uw teint gehydrateerd en gerevitaliseerd maakt.

 • Bacteriedodende werking

 • Doet haarvaatjes samentrekken

 • Maakt littekens minder zichtbaar

 • Stimuleert de collageenproductie

 • Snelle en pijnloze behandeling

 • Wekelijkse behandeling mogelijk

Chemische peelings

Peelings (versnelde versies van exfoliëring) worden al jaren toegepast in veel schoonheidssalons en bestaan in verschillende vormen, waaronder chemische, mechanische en thermische behandelingen. In 2006 introduceerde Circadia de pK Peel Series: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner. Vraag jouw schoonheids-specialist(e) welke peeling het best bij jouw huid past.

 • Alpha/Beta: combo van melk- en salicylzuur, wordt goed getolereerd en is doeltreffend om de huid zacht en egaal te maken

 • Lactic Acid: het melkzuur vermindert hyperpigmentatie en werkt hydraterend, zonder hersteltijd

 • DermaFrost: doeltreffend in het bestrijden van acne, zelfneutraliserend

 • MandeliClear: het amandelzuur gaat erg efficiënt inwerken op pigmentatie geassocieerd met acne, melasma of zonneschade

 • Jessner: mix van salicylzuur, melkzuur en resorcinol, brengt een stevige huidvernieuwing op gang en slaagt erin om meerdere huidaandoeningen tegelijk aan te pakken

SWiCH

Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren.

 • Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken

 • Minder invasief dan traditionele peelings

 • Mag maandelijks herhaald worden zonder risico

 • Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen

 • Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings

 • Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werken

Firming peptide facial

Deze verstevigende en verstrakkende gezichtsbehandeling bestaat uit een masker dat gebruik maakt van een combinatie van geavanceerde peptidetechnologie, antioxidanten en dermale regeneratie; een krachtige groep die microcirculaties, onmiddellijke verstrakking en versteviging en ontgifting creëert. Met zuurstof en de bloedstroom die naar de voorkant van de huid wordt geduwd, verdwijnen tekenen van veroudering en een doffe huid.

 

 • Onmiddellijke verstrakking en versteviging

 • Antioxidant & anti-glycatie eigenschappen

 • Ontgifting

 • Anti-aging

Beyond botox facial

Op zoek naar instant WOW resultaten voor een speciale gelegenheid? Een alternatief voor botox? Het is een fysieke en chemische huidverjongingsbehandeling die de huid onmiddellijk verstevigt, lift en hydrateert zonder injecties. Trotseer het verouderingsproces met deze ongelooflijke verstevigende en anti-aging gezichtsbehandeling. Het begint met dermaplaning om dode huidcellen aan het oppervlak, vellushaar en make-up resten te verwijderen om een ​​diepere penetratie van de gezichtsbehandelingen mogelijk te maken. Vervolgens is er een peeling op gelbasis om de huid te exfoliëren en weer in balans te brengen en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, congestie te verwijderen en hydratatie toe te voegen. De intelligente voedingsstoffen in het met peptiden verpakte Firming Peptide-masker verhogen de microcirculatie en de zuurstofafgifte, verstevigen de huid en bevorderen de productie van collageen en elastine om een ​​gezonde, jeugdig stralende huid te onthullen.

TGIF - Tightens Glows Instantly Firms 

We hebben de topproducten van Circadia gecombineerd - allemaal resultaatgericht, in één geweldige gezichtsbehandeling waarmee u klaar bent voor elke speciale gelegenheid! Deze gezichtsbehandeling omvat een dubbele reiniging, Super Berry Exfoliation Treatment, verjongend zuurstofmasker, verstevigend peptidemasker, hydraterend marshmallowmasker, noodooglift en hydraterende serums. U vertrekt met DIRECT resultaat.

Gepersonaliseerde behandeling

Indien u een gelaatsverzorging bij ons boekt dan is dit meestal een gepersonaliseerde behandeling. We kijken dan naar uw huid en uw wensen en passen elke keer onze behandeling aan. Zo kunnen we altijd de beste resultaten garanderen. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom verkiezen we een gepersonaliseerde aanpak. 

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page