top of page

Swich

HOE WERKT SWICH™? Chemische peelings worden al tientallen jaren toegepast door artsen en huidverzorgingsprofessionals om de beschadigde en verouderende huid te verjongen. Deze methode is afhankelijk van het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na een peel. Aanhoudende schade aan de epidermis kan echter leiden tot ernstigere bijwerkingen. SWiCH™ maakt gebruik van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid om het optimale uiterlijk van de huid te helpen herstellen, zonder de huid te beschadigen. SWiCH™ werkt om het lichaam te helpen zijn eigen cellulaire energie op te wekken, waardoor gezonde componenten van de huid veilig worden aangevuld zonder schade toebrengen. De behandeling is verfrissend en pijnloos en laat de huid er stralend en steviger uitzien met een gelijkmatige, evenwichtige teint.

FAQ

Is SWICH™ veilig?

Wanneer het op de juiste kandidaat wordt uitgevoerd, is het zeer veilig en verbrandt het de huid niet, zoals bij traditionele peelingbehandelingen het geval is. SWiCH™ is een leave-on-systeem. De actieve ingrediënten blijven inwerken om een ​​lange levensduur te bieden bij reparatie en restauratie. De cliënt maakt drie dagen gebruik van speciale thuiszorg. Behandelingen kunnen maandelijks worden herhaald gedurende 6 tot 12 maanden voor maximale effecten. De behandeling kan voor elke huidskleur.

 

Veroorzaakt deze behandeling peeling?

Tijdens de behandeling kan gedurende ongeveer zestig seconden een warm gevoel worden ervaren. Meest cliënten ervaren weinig of geen peeling. Er kan enige roodheid ontstaan, die binnen enkele uren afneemt. Het is belangrijk om de instructies te volgen op de thuiszorgkit die na de behandeling wordt verstrekt.

 

Kan ik Retin-A®/Renova® blijven gebruiken?

Uw professional beoordeelt uw huid en beveelt de producten aan die u nodig heeft voorafgaand aan een SWiCH-behandeling. U stopt 14 dagen voor de behandeling met het gebruik van retinolproducten en volgt de aanbevelingen op om uw resultaten te verlengen en te verbeteren.

 

Hoe vaak wordt een behandeling uitgevoerd?

Elke vier tot zes weken, gedurende 6-12 sessies, of zoals aanbevolen door uw huidverzorging specialist. 

 

Is er speciale zorg na de behandeling?

Ja, u krijgt producten om mee naar huis te nemen en aanbevelingen voor dagelijks gebruik tussen de behandelingen door.

 

Wie mag SWiCH™ niet gebruiken?

SWiCH™ mag niet worden gebruikt door iemand die zwanger is, borstvoeding geeft of allergisch is voor aspirine of salicylaten. Kankerpatiënten krijgen mogelijk geen SWiCH. U stopt met het gebruik van producten die vitamine A bevatten gedurende 14 dagen voorafgaand aan de behandeling en u gebruikt geen vitamine A gedurende een maand daarna. Vraag uw huidverzorgingsprofessional of SWiCH™ geschikt voor u is.

FOLLOW US @SOIGNEBYJULIE

bottom of page