top of page

About Soigné by Julie

My Story

Welkom bij Soigné by Julie, uw one-stop-shop voor alles wat met schoonheid te maken heeft!

 

Mijn naam is Julie, en ik ben de trotse eigenaar en oprichter van deze prachtige schoonheidssalon. Ik ben een ervaren specialiste en zit al meer dan 7 jaar in het vak. Mijn passie voor schoonheid begon al op jonge leeftijd, en ik heb hard gewerkt om mijn droom waar te maken. Mijn doel is om elke klant die bij mij binnenkomt zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen.

Bij Soigné by Julie zijn we gespecialiseerd in een reeks schoonheidsbehandelingen die ontworpen zijn om je natuurlijke schoonheid te versterken. We bieden semi-permanente make-up, brow lamination, lash lamination, lippigmentatie, deepliner, powderbrows, browshaping, henna en gezichtsbehandelingen aan. Ik geloof dat elke klant uniek is en een op maat gemaakte schoonheidservaring verdient. 

Semipermanente make-up is een populaire behandeling bij Soigné by Julie. Het gaat om het aanbrengen van pigmenten op de huid, waardoor de look van make-up ontstaat. Deze behandeling is perfect voor wie zijn natuurlijke gelaatstrekken wil versterken zonder elke dag make-up te moeten aanbrengen. De semi-permanente make-up diensten omvatten pigmentatie van wenkbrauwen, eyeliner en lippen. 

Brow lamination en lash lamination zijn twee behandelingen die ontworpen zijn om uw natuurlijke wimpers en wenkbrauwen te verbeteren. Bij brow lamination wordt een speciale oplossing gebruikt die uw wenkbrauwen optilt en vastzet, waardoor ze er voller en meer gedefinieerd uitzien. Ideaal voor personen met stugge of moeilijke wenkbrauwharen. Lash lamination is een soortgelijke behandeling, waarbij uw wimpers worden gelift en op hun plaats worden gezet, zodat ze er natuurlijker, langer en voller uitzien. Hierna heb je geen mascara meer nodig!

Bij Soigné by Julie kun je ook terecht voor browshapings, DYE en henna. Onze shaping diensten zijn ontworpen om je wenkbrauwen een perfecte vorm en definitie te geven die bij je gezicht past. Ik gebruik een combinatie van harsen, browmapping en epileren om de perfecte vorm voor je wenkbrauwen te creëren. Henna is een natuurlijke kleurstof die op de wenkbrauwen wordt aangebracht en ze een vollere look geeft alsook een afdruk nalaat op de huid. DYE doet exact hetzelfde alleen is dit een verf en zal deze veel langer op de haartjes aanwezig blijven. 

Tot slot bied ik een reeks gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid de liefde en zorg te geven die ze verdient. Onze gezichtsbehandelingen zijn afgestemd op uw specifieke huidtype en zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te verfrissen. Ik gebruik alleen de beste kwaliteitsproducten zonder agressieve chemicaliën, zodat je huid goed verzorgd wordt.

Bij Soigné by Julie doen we er alles aan om klanten de best mogelijke schoonheidservaring te bieden. Als je op zoek bent naar een schoonheidssalon met een reeks hoogwaardige schoonheidsbehandelingen, zoek dan niet verder dan Soigné by Julie. Boek vandaag nog je afspraak en laat me je helpen je natuurlijke schoonheid te herontdekken!

x Julie

Brands in our salon

632b15a200f220965646b5e3.jpeg
CC LOGO VIERKANT rgb 72dpi.jpg
DermaplanePro-Brand-Page-Logo-500x500-1.webp
download.png
soc_icon_p.jpeg
Logo-Anole-scaled.jpg
b817bb9d4d775f8cd8bb110308e2e966fb000189_uk-logo.jpg
polkadots_logo_zwart_4121e728-039d-4ae4-b032-51f5a36b90bc_1200x1200.png
Noemi Logo+ -01.png
bottom of page